STUBOVI NAŠEG POSLOVANJA

RAZUMEVANJE I FLESKISBILNOST

Zajedno radimo na rastu

Sarađujemo, slušamo i prlagođavamo se potrebama tržišta i zahtevima klijenata.

POUZDANOST I POSTOJANOST

Iskustvo i stabilnost u poslovanju

Omogućavamo dovoljne količine proizvoda za sve vaše zahteve, obezbeđujemo vam stabilnost ponude i zaliha i redovnu dostavu.

KONTINUIRAN NAPREDAK I INOVACIJE

Usmerenost ka razvoju i budućnosti

Razvijamo svoju proizvodnju i procese, idemo u korak sa napretkom u novim, zelenim izvorima energije, energetskoj nezavisnoti i efikasnoj upotrebi resursa.

Pratimo trendove i podržavamo zelenu tranziciju

RESURSI I ENERGIJA

SOLARNA ENERGIJA

Značajan deo energije neophodne za našu firmu proizvodimo sami na našoj krovnoj solarnoj instalaciji koja nam obezbeđuje energetsku nezavisnost bez negativnih efekata na životnu sredinu.

HEMI DOO proizvodnja sveća i lampiona

SEKUNDARNE SIROVINE I RECIKLAŽA

Sarađujemo sa našim partnerima kako bismo ponovo koristili preostale delove sveća, koristimo sekundarne i reciklirane sirovine za našu proivodnju.

Ukoliko kupujete naše sveće ili naše dekortavine HoReCa proizvode, pomozite nam u reciklaži čuvajući neuportebljene ostatke sveća, čašice i posude. Povratom istih možete ostvariti naknadu ili kredit pri vašoj sledećoj kupovini.

1  PRIKUPITE OSTATKE VAŠIH SVEĆA
2  KONTAKTIRAJTE NAS ZA OTKUP
3  UNOVČITE KREDIT PRILIKOM SLEDEĆE KUPOVINE 

EKOLOŠKI PROIZVODI

Obezbeđujemo proizvode ciji se svi delovi mogu odvojiti i ponovo koristiti ili reciklirati. U ponudi imamo i elektronske  (baterijsko napajanje) i eko lampione. Nudimo Vam i prirodne sirovine i voskove za Vašu proizvodnju.

Sarađujemo da Vam obezbedimo sve na jednom mestu

OBLASTI POSLOVANJA

PROIZVODNJA

Sopstvena proizvodnja svih elemenata najvećeg broja naših proizvoda obezbeđuje stabilnost i kvalitet naše ponude, kao i mogućnost prilagođavanja Vašim i tržišnim zahtevima.

IDI NA PROIZVODE  >

VELEPRODAJA

U  okviru standardne ponude koja sadrži preko 250 vrsta proizvoda, obezbeđujemo Vam brojne vrste svećarskih, verskih i dekorativnih proizvoda, kao i sirovine za Vašu svećarsku delatnost.

NAŠA PONUDA >

IZVOZ PROIZVODA

U saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerma HEMI uspešno posluje i u regionu, i redovno izvozi i plasira svoje proizvode na tržišta većine ex-YU zemalja  i Zapadnog Balkana.

KONTAKT ZA IZVOZ >

Isporučujemo svoje proizvode: verske sveće, dekorativne sveće, lampione za groblje, kućice za sveće

LOGISTIKA I ISPORUKA

Obezbeđujemo regularne ture besplatnih isporuka za naše stalne klijente u velikom delu Srbije, redovno stupamo u kontakt sa Vama kako bismo realizovali Vaše porudžbine.

KONTAKT ZA ISPORUKU >

UVOZ SIROVINA I PROIZVODA

Hemi Vam kroz stabilne kontigente uvoza obezbeđuje veliki broj uvoznih sirovina. Imamo stalnu ponudu različitih tipova parafina, ali i prirodnih materijala kao što je npr. palmin vosak.

PONUDA SIROVINA >

RAZVOJ NOVIH PROIZVODA

Uporedo sa razvojem svoje stalne ponude, sarađujemo sa Vama i na posebnim serijama i personalizovanim proizvodima, prilagođavajući ih Vašim potrebama i savremenim zahtevima.

POGLEDAJ BROŠURU >

Proizvodimo za sve Vaše trenutke

NAŠA PROIZVODNJA

Hemi zauzima lidersku poziciju na domaćem tržištu, proizvodi u objektima površine od preko 2.000m2 i upošljava sve veći broj radnika.

Investicijama u razvoj proizvodnih kapaciteta omogućili smo sopstvenu proizvodnju svih elemenata naših proizvoda čime ostvarujemo konstantan kvalitet ponude i mogućnost prilagođavanja zahtevima naših partnera i tržištima zemlje i regiona.

Naš proizvodni program obuhvata mnogobrojne vrste artikala:

LAMPIONI: LUČICE, PLASTIČNI, ELEKTRONSKI, EKO LAMPIONI…

SVEĆE: VERSKE, SLAVSKE, BELE, SALONSKE, DEKORATIVNE, MIRISNE…

KUĆICE ZA SVEĆE I KLUPE

SIROVINE: BELA I ŽUTA PARAFINSKA GRANULA….

Poverenje i saradnja sa 500+ klijenata

REFERENCE

HEMI DOO proizvodi u Mercatoru
Cash and Carry
Univerexport radnje
Labudović market
Vum prodavnice
Transkom prodajna mesta
Boutique cafe i restoran
Bašta HEMI DOO Lampioni
Lumen Banja Luka